sreda, december 10, 2014

NAMENITEV DELA DOHODNINE ZA LETO 2014Vlada Republike Slovenije je leta 2007 sprejela Uredbo o namenitvi dela dohodnine za donacije, po kateri lahko vsi, ki oddajamo dohodninsko napoved, 0,5 % dohodnine namenimo nevladnim organizacijam.

Aikido klub Uruwashii je lani pridobil status društva, ki deluje v javnem interesu tako, da smo postali upravičenci, kateremu lahko namenite del dohodnine kot donacijo v višini 0,5 %.

S to donacijo bomo omogočili društvu hitrejši nadaljnji razvoj v naši okolici, boljšo promocijo kluba, lažjo izpeljavo projektov, doseganje vsakoletnih ciljev, pokritja stroškov za izobraževanja in kritje tekočih stroškov.

V kolikor se boste odločili za namenitev dela dohodnine, izpolnjen obrazec oddate v klubu, najkasneje do 23.12.2014 ali pa enostavno naredite vse preko spletne strani e-davki. 

Obrazec lahko izpolni ter s tem donira del dohodnine kdorkoli, tako da povejte tudi ostalim (mamicam, atijem, babicam, stricu, sosedom idr.), ki se še niso oz. se še odločajo komu nameniti del dohodnine. 

Obrazec najdete na sledeči povezavi: ZAHTEVEK DOHODNINA 2014

Hvala


Ni komentarjev:

Objavite komentar